În contextul pandemiei cu COVID-19, dezinfectarea a devenit o parte importantă din viața noastră. Aparatul Clean Air dezinfectează sigur și ecologic spațiile în care locuim, lucrăm sau ne facem cumpărăturile. Are o eficiență de până la 99.9% în eliminarea virusilor, bacteriilor, fungilor și a altor agenți patogeni de pe suprafețe sau spații și funcționează cu noua tehnologie Cold Plasma (plasmă rece). 

Ce este această tehnologie Cold Plasmă?

Plasma este a patra stare fizică de agregare, pe lăngâ ce solidă, lichidă sau gazoasă, conținând ioni și electroni, elemente neutre.

Pe planeta noastră plasma rece se regăsește foarte rar în stare naturală, generându-se doar cu ocazia descărcărilor electrice atmosferice (fulgere), motiv pentru care aceasta trebuie produsă în condiții artificiale. 

Plasma are un efect de sterilzare de până la 200% mai puternic decât clorul, de până la 150% mai puternic decât peroxidul de hidrogen și de până la 180 de ori mai rapid decât ozonul. Aparatul Clean Air (foto) este 

Aparatul Clean Air poate fi folosit oriunde, ca de exemplu în spitale, locuințe, magazine, bănci, hoteluri, școli, restaurante, săli de sport, dar și în mașină sau în lift. 

În funcție de scopul urmărit, puteți achiziționa un generator de plasmă rece la dimensiunea recomandată de distribuitor (în foto dreapta varianta mini, potrivită inclusiv pentru mașini). 

Utilizarea generatorul CleanAir este simplă: Închideți fereastra, verificați alimentarea cu curent electric, porniți echipamentul și părăsiți încăperea! După câteva minute doar, vă puteți întoarce, vă va așteapta un aer mai proaspât, mai curat!

ușor de utilizat, este controlat automat, dezinfectarea se face rapid, fără substanțe chimice, are un ciclu lung de viață și costuri de întreținere mai scăzute deoarece nu are nevoie de filtre. 

Nu reprezintă un pericol pentru plante, alimente sau echipamente electronice, nu distruge cauciucul, pielea sau alte materiale și suprafețe aflate în spațiile dezinfectate.

Pe lângă eliminarea microbiologică (viruși, bacterii, fungi, acarieni, alergeni, etc.), se elimină și compușii organici volatili – VOC (toluen, benzină, formaldehidă, pulbere fină, ș.a) sau mirosurile neplăcute (țigară, mâncare, canalizare, de la animale, etc.). Astfel ne putem proteja și de boli produse de acești agenți patogeni – astm, rinita alergică, dermatita atopică sau chiar boli ale sângelui. 

Ionizare

Ionizare (Producerea ioanelor): după transformarea aerului atmosferic în plasmă rece, gazele sunt prezente, în cea mai mare parte în formă ionizată.

Ioni descompun și distrug virușii – bacterii: dacă moleculele de gaz își pierd componente electronice, aceastea acționează asupra celorlalte particule folosind câmpurile electrice ale ionilor. Încărcăturile se mișcă, curentul electric este în fluctuație, microbii se distrug. 

Moleculele noi formate se dezintegrează: nu folosim deloc chimicale toxice, iar substanțele chimice reactive produse de plasmă sunt distruse în milisecunde după ce au fost metabolizate de agenți patogeni, germeni etc. Această procedură asigură dezinfectarea, ecologic și sigur. 

  • Îndepărtează mirosurile: mirosurile rezultate din descompunerea organică sunt oxidate.
  • Elimină prafului fin: polenul  și praful fin se conectează, se dezintegrează și se atașează de alte molecule mai mici, dar cu diametrul mai mare. Aceasta sunt reținute sau distruse de filtrul din apart.
  • Șterilizarea: în multe procese chimice sau fizice, energia electronilor nou legați și radiația eliberată în timpul fuziunii atacă bacteria și virusul care descompune legătura lor chimică.
  • VOC: atunci când ionii încărcații se întâlnesc cu acești componenți organici, structura lor de dezintegrează și se transformă în hirdogen oxigen. 

(RO) ORADEA 410285, STR LĂPUȘULUI NR.44

Reprezentant Legal În România ECC SRL.