Plasma Rece

EL@ION Advanced

EL@ION Proiectat pentru dezinfectarea aerului

Avantaje aparatului

  • Îndepărtează mirosurile: mirosurile rezultate din descompunerea organice sunt oxidate. 
  • Eliminarea prafului fin: polenul și praful fin se conectează, se dezintegrează și se atașează de alte molecule mai mici, dar cu diametrul mai mare. Aceasta sunt reținute sau distruse de filtrul din apart. 
  • Șterilizarea: în multe procese chimice sau fizice, energia electronilor nou legați și radiația eliberată în timpul fuziunii atacă bacteria și virusul, care descompune legătura lor chimică. 
  • VOC: atunci când ionii încărcați se întâlnesc cu acești componenți organici, structura lor se despart și se transformează în hidrogen oxigen. 

Domenii De Aplicare

De exemplu: fiecare zonă imaginabilă în care oamenii se deplasează și inefcția virală este posibilă: spitale, autobuze, hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, școli, în birou, transport public, în lifturi, bănci, metroul, magazine etc.. 

Mod De utilizare

Pentru dezinfectarea suprafețelor și a aerului, vă rugăm să ne contactați

  • Ionizare (Producerea ioanelor): după transofmarea aerului atmosferic în plasma rece, gazele sunt present în cea mai mare parte în formă ionizată
  • Ioni descompun și distrug virușii – bacterii:  dacă moleculele de gaz își pierde componente electronice, aceastea acționează asupra celorlalte particule folosind câmpurile electrice ale ionilor. Încărcăturile se mișcă, curentul electric este în fluctuație, microbii se distrug. 
  • Moleculele noi formate se despart: nu folosim deloc chimicale toxice, iar substanțele chimice reactive produse de plasmă sunt distruse în milisecunde după ce au fost metabolizate de agenți patogeni, germeni etc. Această procedură asigură dezinfectarea, ecologic și sigur. 

Specificații

ANI GARANȚIE

Perioada de garanție este de doi ani de la dată facturării. Garanția se aplică numai defectelor rezultate din defecte de fabricație. Îl puteți găsi în detaliu ăn manualul de utilizare. 

Conexiune la rețea după stand. EU.

Fluxul aerului: 200 m3/h

Aplicație: 40-100 m2

Carcasă exterioară: Material metalic

Greutate: 3kg

Temperatura de aplicare: -20°C – +60°C

Tensiune: 24V / 230V (în funcție de comanda dvs.)

Dimensiunea: (H x B x T) 448mm x 268mm x 68mm

Tehnologie ,,Plasma Electric Field”

Frecvență: 50/60 Hz

Consumul de energie: 20W

Siguranța interioară: protecție la supratensiune

Tub de ioni: 2 buc. generator de plasmă

Lungimea tubului de ion: 70mm

Durabilitatea tubului de ion aprox. 2 ani (se poate schimba)

(RO) ORADEA 410285, STR LĂPUȘULUI NR.44

Reprezentant Legal În România ECC SRL.